Fietsvakantie Mont Ventoux is een initiatief van Vakantiehuis Le Rêve. 


Met je fietsgroep, je vrienden, familie of collega’s de Mont Ventoux beklimmen is een droom van veel fietsers.

Of je nu al een aantal keer de Kale berg hebt bedwongen of dat je hem voor het eerst gaat fietsen, die berg blijft magisch.

 

Vakantiehuis Le Rêve ligt in een autoluw fietsparadijs op 35 kilometer van de voet van de Mont Ventoux.

Hier kun je je goed voorbereiden op dé klim. Aantrekkelijk door de stilte en de rust, weinig auto's maar wél vriendelijk groetende fietsers.  

Je fietst hier als God in Frankrijk in het schitterende autoluwe en afwisselende landschap van de Drôme, de Hautes Alpes, de Alpes Haute Provence en de Vaucluse. 

Uitdagende cols, ruige landschappen, lavendelvelden vol kleur en geur, pittoreske historische dorpjes en hun leuke Provençaalse markten. Prachtige routes en verrassende vergezichten na elke bocht.

Een unieke combinatie van de lieflijke landschappen van de Provence en de ruigere cols met adembenemende uitzichten op de Alpen.

Waarschijnlijk gaat het om de beklimming van die Mont Ventoux, maar ook de klim van zijn onbekende broertje de Montagne de Lure, ten zuiden van Le Rêve, is een mooie uitdaging. 


Vakantiehuis Le Rêve is grote oergezellige Provençaalse villa en al jarenlang hét trefpunt van fietsers. Vanuit elke kamer heb je uitzicht op het landschap met de uitdagende cols.  

Altijd gezellig natuurlijk om je samen met je groep je voor te bereiden of na te praten, maar hier heb je ook ruimte voor je  privacy om je af en toe eens terug te trekken en te chillen.

Er zijn 3 livings, 8 slaapkamers met 17 comfortabele bedden en 4 badkamers.

In de goed uitgeruste keuken met groepsruimte tref je elkaar weer aan tafel, op de loungebanken bij het haardvuur of bij de tv.

En als je even geen zin hebt in fietsen...? Voetballen in de tuin, wandelen naar de ruïne, een duik in het zwembad of ontspannen in de hangmat naast het ruisende riviertje? Alles kan hier! Zie ook de tips bij Fietsreis op maat. 
  

IMG_20190607_124021
press to zoom
IMG_9714 keuken
press to zoom
IMG_9666 keuken
press to zoom
IMG_3823_edited
press to zoom
IMG_3840
press to zoom
IMG_3885
press to zoom
1/1

Mont Ventoux

Fietsvakantie 

Collage FMV Uitgelijnd-02.png

voor groepen